Pokrajac u Australiji protiv Beltrana!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.11.2012 18:06h Autor:

Igor Pokrajac

Igor Pokrajac ugovorio je svoju novu borbu u UFC-u nakon što je prije nepuna dva mjeseca poražen polugom na ruci u meču protiv Vinnyja Magalhaesa. Hrvatskom borcu idući protivnik u najboljoj svjetskoj MMA organizaciji bit će Joey Beltran!

UFC on FX 6 priredba koja će se održati u Queenslandu u Australiji 15. prosinca trebala je u jednom od uvodnih mečeva imati i australskog borca hrvatskih korijena Anthonyja Perosha, no on se u ponedjeljak teško ozlijedio na treningu. Nožnim palcem je zapeo između dvije strunjače te je zadobio otvoreni prijelom na lijevoj nozi.

Perosh je zbog toga morao otkazati svoj nastup, već se podvrgnuo operaciji, a prema onim optimističnijim najavama na trening bi se mogao vratiti tek krajem godine.

Joe Silva nije predugo morao tražiti zamjenu za ozlijeđenog Perosha, Igor Pokrajac sam se ponudio za uskoči kao zamjena, a u UFC-u su takav Igorov potez pozdravili i prihvatili njegovu ponudu, pa će tako brojna hrvatska kolonija u Australiji svejedno imati za koga navijati.

30-godišnji Beltran u svojoj je MMA karijeri ubilježio 14 pobjeda (11 nokautom) i osam poraza, pa bi na temelju toga mogli očekivati Pokrajčev povratak na pobjedničke staze nakon poraza u Torontu na UFC-u 152. Posljednju borbu The Mexicutioner, kako je Beltranu nadimak, imao je sredinom srpnja ove godine, a tada je jednoglasnom sudačkom odlukom bolji od njega bio James Te-Huna.

Jedan UFC-ov fan čak je predložio na Twitteru tijekom dana meč između Pokrajca i Beltrana. "Vjerujem da Bog ima plan za mene. Želim Peroshu što brži oporavak, a spreman sam boriti se protiv bilo koga mi Joe Silva da", odgovorio je Beltran te očito stao iz svojih riječi i prihvatio Pokrajca kao zamjenu.

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI