Pokrajac spreman uzeti SBC titulu: “U dva-tri dana skinuo sam 15 kilograma”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.05.2019 19:12h Autor:

Igor Pokrajac (foto SBC)

Igor Pokrajac spreman je za svoju prvu borbu nakon više od tri godine. “Duke” je otkrio kako je tražio kvalitetnog protivnika, što je i dobio, a također je iznio zanimljivu informaciju da je uspio skinuti čak 15 kilograma viška s kojima je ušao u tjedan borbe.

“Duke” je uspješno odradio vaganje, no prije njega je sudjelovao na službenoj konferenciji za medije, gdje je otkrio svoju dojmove prije borbe, sad kad je sve prethodno obavljeno i preostao je samo glavni dio posla.

“Teško se vratiti u borilište i nakon mjesec dana neaktivnosti, a kako ne nakon tri godine. Ali, ja sam uvijek u treningu, spreman sam za veliku pobjedu i osvajanje SBC pojasa prvaka, kao i veliki povratak na svjetsku MMA scenu!”, najavio je Igor borbu.

O tome koliko je spreman rekao je nešto ranije u prilogu Nove TV:

“Izuzetno sam spreman, to koliko sam najbolje pokazuje skidanje kilograma koje sam prošao. Skinuo sam 15 kilograma. Treba imati snage za to postići, a ja se nakon toga dobro osjećam, što je samo znak u koliko sam dobroj formi”, rekao je, a onda je dodao nešto o protivniku: “Htio sam kvalitetnog protivnika. Nisam htio lošeg borca ili nekog iz regije. Htio sam stranca, borca koji se već borio u velikim organizacijama. Falcao voli otvorenu borbu kao i ja, konstantno napada i jedna čekam borbu. Iskusan je borac, ima preko 50 borbi, a nastupao je u UFC-u, KSW-u i drugim velikim organizacijama.”

Još detaljnije o samom skidanju kilograme i o protivniku rekao je tijekom gostovanja u programu TV Prva iz Srbije:

“Poznato je da borci u slobodnoj borbi skidaju puno kilograma. Ja sam ovog puta skinuo 15 kilograma u dva-tri dana. To sam postigao treningom, redukcijom hrane i saunom, ali svatko radi na svoj način. Falcao je izuzetno tvrd borac koji iza sebe ima jako puno borbi, čak više od mene. Nastupao je u svim najvećim svjetskim organizacijama. Brawler je, nikad ne ide prema nazad, tako da će gledatelji i publika u Odžacima uživati u borbi.”

Program sutrašnjeg eventa počinje u 20 sati, a ukupno će se održati devet borbi. Njihov točan raspored i rezultate vaganje možete pogledati na OVOM linku.

Jutro sa Jovanom i Srdjanom, TV PRVA

Gostovanje u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srdjanom" na TV PRVA. Akteri glavne borbe večeri Igor “The Duke” Pokrajac i Maiquel “Big Rig” Falcao, i ispred SBC organizacije Bojan Mihajlović.#sbc #sbc21 #revenge #mma #odzaci #srbija #titlefight

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBC u Petak, 3. svibnja 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI