Pokrajac protivniku poslao zastrašujuću poruku

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.04.2016 17:14h Autor:

Igor Pokrajac

Igor Pokrajac je spreman za povratak u oktogon. Iskusni hrvatski borac će se ove nedjelje susresti s Janom Blachowiczem. Njihovom smo dvoboju trebali svjedočiti još 2009. godine, ali se tada ispriječila ozljeda poljskog borca. Dvojac je tijekom svih tih godina stvorio poznanstvo i korektan odnos, ali odnos koji će se zanemariti iste sekunde kad stupe u oktogon.

“The Duke” će u nedjeljnom susretu tražiti svoju 29. profesionalnu pobjedu, a poljski borac povratak na pobjedničke staze i produljenje UFC karijere koja se nakon dva poraza u nizu našla u nezahvalnoj poziciji.

“Osjećam se sjajno. Na istom smo mjestu gdje smo bili i prije dva mjeseca. Ostalo mi je još par kilograma za skinuti. Zadovoljan sam s pripremama, sve smo pogodili. Snaga mi se vraća i jedva čekam u nedjelju izaći pred našu publiku”, otkrio je Igor svoje stanje u danima uoči eventa.

Na Blachowicza s opasnim namjerama

“Sreo sam se s Janom na doručku. Vidjeli smo se i nekoliko puta u hotelu. Znamo se već dugo, u dobrim smo odnosima i između nas nema zle krvi, ali ću mu u meču probati otkinuti glavu i pljunuti u vrat.”

O partiji zrende koja se odvijala u zagrebačkom ATT-u

“Ovih dana smo malo zaigrali zrendu. Dobro smo se zabavili i nasmijali. Neki imaju talenta, a neki ga nemaju”, nasmijao se Igor nakon što se prisjetio snimke na kojoj su namučili i ‘izvozali’ Juniora dos Santosa.

O JDS-u ima samo riječi hvale

“Istinski prvak, čovjek na zemlji koji ima strpljenja za objasnit i poslušat. Stvarno me iznenadio kao čovjek.”

Igor je iskoristio ovu prigodu da se zahvali svima koji će svojim dolaskom uveličati ovu priredbu. Njegov susret s poljskim borcem nas očekuje u glavnom dijelu večeri koji je na rasporedu od 20:00 sati po lokalnom vremenu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI