Pokrajac poručio Miočiću: Sreća prati hrabre, ti si pravi!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.09.2012 12:18h Autor:

Igor Pokrajac

Igor Pokrajac odlučio je pružiti podršku Stipi Miočiću prije večerašnjeg ispita karijere protiv Stefana Struvea u Engleskoj.

Stipe Miočić ima večeras priliku možda doći na korak do titule izazivača u teškoj kategoriji. Pobijedi li Stefana Struvea i pogotovo bude li se radilo o impresivnoj pobjedi, vrlo vjerojatno mu slijedi protivnik iz top pet teške kategorije. Pobijedi li i njega, gotovo sa sigurnošću možemo reći da će mu Dana White i Joe Silva pružiti priliku da pokuša osvojiti naprestižniji MMA pojas na svijetu.

No, to je samo jedan od scenarija, a kao što smo rekli, ipak mu večeras slijedi težak dvoboj pred koji uvijek lijepo dođe i podrška njegovih kolega, pogotovo kada se radi također o UFC-ovom borcu. Igor Pokrajac poželio mu je večeras sve najbolje na UFC on Fuelu 5.

"Stipe, sreća prati hrabre, ti si pravi! Sve najbolje od Croatian Top Teama", napisao je Igor prije otprilike pola sata na svom Twitter profilu.

Izravni prijenos UFC on Fuel 5 priredbe možete pogledati ekskluzivno na Fight Channel PPV-u (MaxTV, kanal 25) u subotu 29. rujna s početkom u 22:00h.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI