Pokrajac: Ovog tjedna dobio sam ljubičasti pojas

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.06.2013 08:03h Autor:

Igor Pokrajac

Igor Pokrajac još ranije ovog tjedna je otputovao u Winnipeg u Kanadu gdje ga ovog vikenda očekuje nova borba u UFC-u. Okršaj protiv Ryana Jimma definitivno neće biti nimalo lak, ali Igor je pun samopouzdanja, a u Kanadi je i prilično veliki interes medija za njega.

To može velikim dijelom zahvaliti činjenici da je njegov meč promoviran čak u treću borbu večeri, dok je prema prvotnom planu trebao biti tek jedan od mečeva u uvodnom dijelu.

Prilikom gostovanja u radijskoj emisiji portala MMA Junkie Igor je otkrio kako je prije nekoliko dana postao i vlasnik ljubičastog pojasa.

"Jimmo je u svojoj borbi protiv Jamesa Te Hune pokazao rupe u svojoj igri. Mene su zanimale samo njegove dvije borbe u UFC-u, dok me one izvan UFC-a me ne zabrinjavaju jer tamo kvaliteta boraca ipak nije ista. Moram reći i da ja uvijek gledam također svoje borbe, stavljam se u cipele svog protivnika i zamišljam što bih morao napraviti kako bi sebe pobijedio i onda znam što mogu očekivati od svog suparnika da će raditi", rekao je Igor.

Nema sumnje kako je u posljednjih par godina Pokrajac izuzetno napredovao, a sve je bolji također i u parteru. "Ja sam danas kompletniji borac nego što sam to bio prije dvije godine. Baš sam prije dva dana dobio ljubičasti BJJ pojas, a mogu reći i da bolje radim udarce nogama i laktovima."

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI