Pokrajac: Ne bojim se ići na pod s Magalhaesom!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.08.2012 09:54h Autor:

Fabio Maldonado VS Igor Pokrajac

Igor Pokrajac nije oduševljen što se više ne nalazi među glavnim borbama UFC-a 152, ali isto tako nije oduševljen ni time što je Vitor Belfort dobio priliku protiv Jona Jonesa.

Borac Croatian Top Teama, Igor Pokrajac, naporno se u Zagrebu priprema za svoju skorašnju borbu protiv Vinnyja Magalahesa. Radi se možda i o najtežoj borbi Pokrajca do sada u UFC-u, prvenstveno iz razloga što je protivnik sjajan parteraš, među najboljima na svijetu, što potvrđuju i njegove brojne zlatne medalje s raznih BJJ natjecanja.

U razgovoru za portal Gol.hr, Pokrajac je još jednom ponovio ono što je rekao ranije ovog tjedna za Fight Site, vezano uz ispadanje s popis glavnih borbi na UFC-u 152. "Radi Jonesa sam izguran s glavnih borbi večeri. Financijski sam u minusu zbog sponzora, ali što je tu je."

Ne slaže se Igor ni s odlukom UFC-a da priliku za titulu prvaka protiv Jonesa dobije Vitor Belfort. ''Mislim da nisu u redu Jonesovi postupci. Machida je imao najviše argumenata da bude protivnik Jonesu, ali je imao premalo vremena za pripremu. Belfort po meni nije zaslužio priliku, nije pokazao puno u posljednjim borbama. Dobio je priliku preko reda, prošlo je ipak puno vremena od kad se borio za UFC naslov. Mislim da su mu male šanse protiv Jonesa.''

Iako mnogi savjetuju našem borcu da meč pokuša što više zadržati na nogama protiv Magalahesa, Pokrajac otkriva da nema problema ni ako se borba preseli u parter. ''On je top borac u parteru. Pobijedio je Werduma u ADCC-u i moram pripaziti u parteru koji mu je najjače oružje. Bez obzira na to ne bojim se ići s njim na pod, a bolji sam sigurno u razmjeni udaraca. Kompletniji sam, iskusniji, imam tri pobjede u nizu. On ima 5-6 pobjeda u nizu, ali ipak u slabijim organizacijama", rekao je Poki.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI