Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pokrajac napokon pronašao vrhunski sushi u Zagrebu – "Binimoto sushi"! | Fight Site

Pokrajac napokon pronašao vrhunski sushi u Zagrebu – "Binimoto sushi"!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.12.2013 13:35h Autor:

Binimoto sushi

Hrana koju unosite u sebe, postaje dio vas. To je posebno bitno kada ste profesionalni sportaš, a borilački sportovi bez dileme spadaju u onaj najzahtjevniji razred gdje se mora paziti na doslovno svaki detalj ishrane.

Jedan od onih koji se maksimalno fokusiraju na pravilan unos nutrienata u svoje tjelo je hrvatski UFC predstavnik Igor "The Duke" Pokrajac. Oni koji su ga imali prilike upoznati znaju da Pokrajac uvijek pazi na svaki obrok i na nutritivnu te energetsku vrijednost svake namjernice koju pojede ili popije.

Misleći na kvalitetu prehrane teško je naći bolji obrok za profesionalne sportaše od tradicionalne japanske hrane koja se bazira na sushiju. Filei sirove kvalitetne ribe i morskih plodova, svježe povrće i vrhunska riža, idealni su sastojci za svakog sportaša koji u svojoj prehrani trebaju mnogo proteina, ugljikohidrata i zasićenih masnih kiselina.

No nažalost, Pokrajac kao i drugi sportaši donedavno nisu imali prilike u Hrvatskoj, odnosno Zagrebu, kupiti dovoljno kvalitetan sushi po prihvatljivoj cijeni. To se promijenilo otvaranjem japanskog restorana "Binimoto sushi".

"Obožavam sushi, a jedem ga i zbog vrhunske kombinacije ugljikohidrata u obliku riže, proteina i kvalitetnih omega tri masnih kiselina, koji se nalaze u lososu i tuni. To je lagan obrok, kvalitativno na vrhunskom nivou i preporučio bih ga svim sportašima, a posebno borcima", preporuča Pokrajac i dodaje:

"Sa sushijem sam se upoznao davnih dana, još dok sam s Mirkom odlazio na mečeve u Japanu. Ali zapravo sam se u tu hranu zaljubio u Kaliforniji kada sam bio na pripremama zajedno s Fabricijom Werdumom. Nakon treninga smo svaki dan odlazili na sushi i nikada se nisam bolje osjećao. Od tada sam u konstantnoj potrazi za kvalitetnim proizvodima."

Werdum nije jedini borac s kojim si dijelio obrok sushija?

"Kada sam se borio u Torontu, pronašao sam jedan vrhunski sushi restoran s jedinstvenim sushi majstorom. Isti restoran otrkio je i Jon Jones te sam ga svaki dan sretao kako jede sushi u istom restoranu kao i ja."

Jesi li napokon pronašao adekvatan proizvod u Hrvatskoj?

"Apsolutno. Binimoto sushi je pravi preporod. Do sada nismo imali kvalitetan sushi ovdje za kupiti, niti kvalitativno, niti cjenovno. Danas je ta hrana dolaskom Binimoto Sushija postala puno pristupačnija svakome, odnosno širim masama. Preporučio bih ovu ishranu svim sportašima, a pogotovo borcima koji dnevno troše jako puno energije i trebaju vrhunsku hranu."

U odnosu na svjetski sushi, kakav je ovo proizvod?

"Jedan kroz jedan kako bih rekli. Radi se o vrhunskom proizvodu, pogotovo ako se uzme omjer cijene, količine i kvalitete. Naravno, ovo nije delikatesni sushi kakav možete nabaviti u Japanu ili nekim vrhunskim restoranima po Americi, ali je sasvim blizu toga."

Što je s tvojim statusom u UFC-u nakon poraza od "Feijaoa"?

"Za sve ljubitelje MMA-ja i moje fanove imam poruku da se ne brinu jer sam i dalje dio te promocije. Uskoro slijede vijesti o mom sljedećem meču, datumu i protivniku", zaključio je Pokrajac.

"Binimoto sushi" možete isprobati na štandu u Tomićevoj ulici u sklopu sajma "Fuliranje" koji se održava u centru hrvatske metropole do 1. siječnja 2014.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI