Pokrajac nije mogao zadržati suze, novinari ga nagradili gromoglasnim pljeskom!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.04.2016 22:16h Autor:

Igor Pokrajac i Jan Blachowicz

Iako je poražen u svom povratku u oktogon, Igor Pokrajac je srčanom i uzbudljivom predstavom zapalio zagrebačku Arenu koja je pljeskom i ovacijama ispratila njegov nastup protiv Poljaka Jana Blachowicza.

Emotivna je ovo večer bila za hrvatskog borca. Nakon poraza i teške bitke, Igor je stao pred novinare i u suzama odradio razgovor s njima, na reakciju se nije dugo čekalo te su ga okupljeni predstavnici medija nagradili gromoglasnim pljeskom.

Nakon zahvale navijačima, “The Duke” je emotivno poručio, “htio sam ponosno predstavljati Hrvatsku. Vi ste prvi s kojima dijelim ovo iskustvo, još nisam pričao niti s trenerima pa je to nalet emocija, ja sam ipak čovjek.”

O borbi

“Znao sam da gubim borbu, ovo mi je 43. borba, znam kada gubim borbu, a kada pobjeđujem, kada trebam ići na sve ili ništa, zato sam i išao treću rundu na sve ili ništa.

Bila je to strašna borba, pokušao sam pružiti najbolje za svoju publiku ovdje u Hrvatskoj. Jako sam ponosan što smo uspjeli ispuniti Arenu i bila mi je čast nastupiti pred ovim navijačima. Na UFC-u je da odluče što slijedi, ali ja znam da ću se sutra vratiti u dvoranu i nastaviti s treningom. Želim svima pokazati da ću idućom prigodom biti bolji”, izjavio je Pokrajac nakon meča.

O navijanju

“Čuo sam svako grlo koje se deralo i izvikivalo moje ime, ali vas to ne smije ponijeti. To nekad može biti pogubno, možete učiniti pogrešku i otvoriti se.”

Ne bi ništa promijenio

“Ne bih ništa promijenio. Trenirao sam kako sam trenirao, dao sam sve od sebe, sve što sam mogao. Možda sam mogao krenuti prvo lijevom nogom na stepenicu, a ne desnom, ako ćemo tako gledati.”

“The Duke” je ovim nastupom upisao 13. poraz u svojoj dugogodišnjoj karijeri. Publiku nije razočarao, a nadamo se da će istog mišljenja biti i čelnici UFC-a te mu napokon dodijeliti jedan od bonusa, jer on i Jan su ga svakako zaslužili po onome što su prikazali.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI