Pokrajac: Nadam se da će UFC što prije u Zagreb!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.03.2014 09:22h Autor:

Igor Pokrajac

Glory 14 potvrdio se spektakularnim eventom, brojne odlične borbe pratio je veliki broj gledatelja u zagrebačkoj Areni, ali i milijuni diljem svijeta pred TV ekranima.

Čelnici Gloryja najavili su svoj povratak u Zagreb i nastavak suradnje s Orsatom Zovkom, prvim čovjekom FFC-a, Fight Channela i menadžerom Cro Copa. Nakon Final Fighta, K-1 WGP FInala i Gloryja, apetiti rastu, a logično je upitati – što je sljedeće? Možda UFC?

Najbolji hrvatski MMA borac Igor Pokrajac uz ring je, kao i protekle dvije godine, pratio nastupe hrvatskih boraca, Gloryjev turnir i nastup svog prijatelja Mirka, kojeg je naslijedio u vrhu UFC-a. Za Index.hr je prokomentirao događaje iz Arene: “Hvala organizatorima i Orsatu što su imali hrabrosti i odvažili se dovesti Glory u Zagreb”.

“Što se tiče posljednje borbe, Mirkovog poraza, na našem papiru je Mirko dobio borbu. Nisam stručan da brojim bodove, ali u mojim očima je Mirko moralni pobjednik”, kaže Pokrajac.

Pitali smo ga kada ćemo njega vidjeti na djelu na domaćem terenu. Dolazak UFC-a sada se ne čini tako nemoguć.

“Nadam se što prije. I ja bih se volio boriti u Areni pred ovoliko publike, da barem jednom iza mene stoji 10 tisuća ljudi. No, moram i ja opravdati još svoje mjesto u UFC-u da bih došao do Zagreba. Kad to bude, svi će znati”, rekao je Pokrajac za Index.hr.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI