Pokrajac na doping kontroli prije meča, sve spremno za show u Australiji!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.12.2012 22:49h Autor:

Igor Pokrajac (foto: MMA Junkie)

Igor Pokrajac i njegov trener Goran Babić morali su se u petak probuditi iznimno rano, prilično neuobičajeno za održavanje borilačke priredbe s obzirom da UFC on FOX 6 po lokalnom vremenu u Gold Coastu u Australiji započinje već u 9 sati ujutro.

Glavni razlog tome što se mala hrvatska ekipa u Australiji morala buditi već oko 5 ujutro kako bi ih oko 6 sati pokupio autobus za dvoranu je što je termin priredbe prilagođen američkom tržištu.

Već oko 7 sati našem su borcu prišli medicinski djelatnici koji su ga zamolili da se podvrgne doping testu, no to je sada već postala uobičajena procedura na UFC-ovim priredbama. Čak i kada nadležne sportske komisije ne organiziraju doping test, UFC se sam pobrine da se on ipak održi kako bi se svi borci provjerili.

Nadamo se ipak da će priredba koja započinje točno u ponoć po našem vremenu donijeti hrvatskim MMA fanovima mnogo razloga za veselje, a to će biti samo u slučaju da se Igor Pokrajac vrati na pobjedničke staze, a to bi vrlo vjerojatno značilo i otkaz za Joeyja Beltrana iz najbolje svjetske MMA organizacije.

UFC on FX 6 možete pratiti uživo u noći s petka na subotu 15. prosinca s početkom točno u ponoći na Fight Channel PPV-u (MaxTV, kanal 25), a očekuje vas čak oko šest sati iznimno zanimljivog programa!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI