Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pokrajac: Kraj karijere? O tome još ne razmišljam! | Fight Site

Pokrajac: Kraj karijere? O tome još ne razmišljam!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.06.2013 09:18h Autor:

Igor Pokrajac

Igor Pokrajac nakon posljednjeg poraza koji mu je u UFC-u nanio Ryan Jimmo odlučio je uzeti pauzu prije nego što ponovno nastavi s napornim treninzima, a i dalje se radi na pripremi vlastite dvorane koja će biti otvorena za javnost.

U intervjuu za portal scena.hr Igor je morao odgovoriti i na pitanje razmišlja li o završetku svoje karijere nakon zadnjeg poraza. "Ne, nikako, u meni još uvijek ima dosta motivacije i želje za borbom", odgovorio je.

U ovom sportu ste već dugo, obiteljski ste čovjek, kad je vrijeme za povlačenje?
"Najljepša stvar koja mi se dogodila je obitelj koju imam, suprugu Anastaziju i kćerkicu Leonu. Vrijeme za povlačenje je kada vaše tijelo više ne može podnijeti takav tempo i kada je oporavak od treninga duži."

Odakle crpite toliku snagu i odricanje za ostvarenje uspjeha?
"Prije svega obitelj, a onda onaj natjecateljski duh u meni i tvrdoglavost, nisam bio nikakav talent, rad i samo naporan rad me je doveo do mjesta gdje jesam i ne žalim ništa, uživam u svakom trenutku."

Po vašem mišljenju koji su problemi ovog sporta kod nas?
"Problemi MMA u Hrvatskoj? Ima ih dosta, tako da ne bih o tome, radije ću reći one pozitivne stvari koje se dešavaju oko našeg sporta, a to je da se otvorio velik broj klubova koji se bave MMA sportom. Tu je svakako i Hrvatska MMA Liga koja je izvrsna za afirmaciju mladih boraca. FFC koji je vjerovatno najbolji borilački event u Europi i daje borcima priliku da se istaknu i uz malo sportske sreće završe u nekoj većoj organizacij, Fight Channel i Fight Site koji najviše doprinose razvoju borilačkog sporta u regiji."

"Uskoro otvaram dvoranu u kojoj će se moći pripremati profesionalci za svoje borbe, a i rekreativci koji danas sve više treniraju borilačke sportove. U dvorani ćemo takoder imati i BJJ pod vodstvom Bojana Mirkovića koji ima prvi crni pojas u Hrvatskoj pod Fabriciom Werdumom, a i najviše ćemo raditi sa djecom predškolskog uzrasta kojima je razvijanje motorike najpotrebnije. O detaljima ćete biti obaviješteni", rekao je Igor za scena.hr.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI