Pokrajac: Ja sam veliki Sakarin fan! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.07.2014 10:33h Autor:

Photo by Fight Site (Dejan Barić)

Među uzvanicima koji su se u četvrtak pojavili na službenom predstavljanju Alessija Sakare u FFC-u, bio je i hrvatski UFC predstavnik, Igor "The Duke" Pokrajac.

Bivši kolege su zajedno nastupali u elitnoj promociji te su se upoznali na priredbi u Washingtonu gdje su podijelili svlačionicu. Novi susret je bio izuzetno srdačan, a Sakara je i tijekom press konferencije istaknuo Igora Pokrajca kao jednu od hrvatskih MMA zvijezda.

"S Igorom sam dijelio svlačionicu u Washingonu pa smo pričali na talijanskom jeziku. Dobro govori talijanski", rekao je Sakara, a dvojac je kasnije nastavio druženje i razgovor nakon završetka press konferencije.

Zamolili smo Pokrajc da nam prokomentira Sakarin dolazak u Final Fight Championship.

"Alessio je sjajan borac, a ja sam njegov veliki fan. Uvijek pruži atraktivnu borbu i ide do kraja. Koliko je dobar, govori i podatak da je u UFC-u odradio čak 15 mečeva", izjavio je The Duke i dodao:

"Mislim da mu je bilo preteško skidati u srednju kategoriju i da je tu nastao problem. Sjećam se da je u Washingtonu na dan vaganja nekoliko sati proveo na biciklu u 'sauna odijelu' kako bi skinuo prekomjernu kilažu. Jedva se popeo na binu te nije bilo šanse da se dovoljno oporavi do nastupa. Siguran sam da je upravo poluteška kategorija ona koja mu odgovara i da će tek sada uslijediti njegov najuspješniji period u karijeri. FFC je jako puno dobio dolaskom Alessija Sakare."

I zaista, već je potpisivanje ugovora donijelo ogroman interes europske MMA javnosti, a jesen i prvi nastup će nam dati odgovor u kakvoj je formi talijanski "Legionar".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI