Pokrajac izguran u uvodni dio UFC-a 152!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.08.2012 10:48h Autor:

Igor Pokrajac

Igor Pokrajac trebao je na UFC-u 152 nastupiti među glavnim mečevima večeri, no to se ipak promijenilo nakon što je na priredbu u Torontu dodan okršaj između Jona Jonesa i Vitora Belforta.

Čelnici UFC-a bili su primorani nakon otkazivanja UFC-a 151 zbog ozljede Dana Hendersona i Jonesovog odbijanja meča protiv Chaela Sonnena prebaciti meč za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji na UFC 152 koji će se održati 22. rujna.

Na priredbi u Torontu nastupa i naš Igor Pokrajac, koji će imati iznimno težak meč protiv prvenstveno sjajnog parteraša Brazilca Vinnyja Magalhaesa. Njihov meč najprije je postavljen među glavne borbe večeri, no to se tijekom posljednjih nekoliko dana ipak promijenilo.

S obzirom na to da su Jones i Belfort očekivano postavljeni za glavnu borbu večeri, jedan meč je otpao s popisa glavnih borbi, a radi se upravo o Pokrajcu i Magalahaesu. Njihov meč biti će tako po najnovijem rasporedu sedmi te večeri, odnosno posljednji u uvodnom dijelu.

U kratkom razgovoru za Fight Site Pokrajac je izrazio svoje razočaranje takvom odlukom UFC-a. "Kad sam prihvatio meč s Magalhaesom trebao sam biti odmah prije sunaslovne borbe večeri, a sada se sve promijenilo i završio sam u uvodnim mečevima. Razlika je velika, nije potpuno isto nastupa li se u glavnim ili uvodnim borbama. Sponzorima je to iznimno bitno i zbog ovog ću financijski proći dosta lošije", rekao nam je Pokrajac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI