Pokrajac: Idući meč u UFC-u imam u svibnju ili lipnju!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.01.2013 14:13h Autor:

Igor Pokrajac

Igor Pokrajac 26. siječnja u Zetri u Sarajevu će održati svoj MMA seminar na koji su pozvani svi borci iz regije, a naš je borac najavio da itekako ima veliko znanje koje može podijeliti sa svima koji dođu.

"Dolazim u Sarajevo prvi put, tamo održavam seminar i sa svim polaznicima ću podijeliti ono što sam sakupio tijekom cijele karijere. Proveo sam dosta vremena i u SAD-u, skupio sam zaista dosta znanja i pokušat ću na njih prenijeti dio toga."

Upitan je Igor i o dopingu njegovog posljednjeg protivnika. "Razočaran sam zbog dopinga Beltrana. Prihvatio sam tu borbu tri tjedna prije, put je bio jako dugačak i mislim da je s moje strane bilo jako korektno što sam odradio taj meč. Vjerojatno ni sam nije znao da u tijelu te supstance koje je uzimao ostaju tako dugo, pa je pao na testu."

Još uvijek nije točno poznati kada bi ga mogli vidjeti ponovno u oktogonu, ali najavio je svoj nastup u svibnju ili lipnju. "Moj sljedeći meč će biti tek za četiri ili pet mjeseci", otkrio je Igor za portal X-choke.com.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI