Pokrajac: Čekao sam da nas sudac rastavi, ali ništa!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.12.2012 11:07h Autor:

Goran Babić i Igor Pokrajac nakon meča

Igor Pokrajac pretrpio je peti poraz u UFC-u, malo tko je očekivao da će biti poražen u okršaju protiv Joeyja Beltrana, koji je ipak odabrao vrlo pametnu taktiku te je uspio stići do slavlja zahvaljujući sudačkoj odluci.

Nedugo nakon borbe na svom se Twitter profilu oglasio i sam Igor, koji je čestitao protivniku na pobjedi, iako je izrazio svoje nezadovoljstvo nekim odlukama suca u oktogonu. Naš mu borac poprilično zamjera što ih u nekoliko navrata nije rastavio kada je borba u klinču postala prepasivna.

"Hvala svima na podršci nakon borbe, htio sam pružiti dobar meč za gledatelje, uskočio sam mjesec dana prije održavanja i bio sam spreman za otvorenu borbu. Čestitam Beltranu, čovjeka stvarno nije bilo moguće srušiti. Ppogodio sam ga nekoliko puta zaista dobro, ali očito ima jaku bradu. Sudac mu je dopustio pasivnost u više navrata, ja tu nisam mogao ništa previše, čekao sam da nas sudac razdvoji, ali to se nije dogodilo", rekao je Pokrajac.

S obzirom da je priredba u Gold Coastu započela već u 9 ujutro, pred Igorom je nakon priredbe bilo cijelo slobodno poslijepodne, a to je odlučio iskoristiti za druženje sa svojim hrvatskim fanovima u Australiji. "Idem sada na ručak s Hrvatima, to su odlični ljudi za druženje", dodao je Poki te poručio da će se vratiti!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI