Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Poigrajte se "match-makera" i osvojite FFC-ove rukavice u novom krugu nagradne igre! | Fight Site

Poigrajte se "match-makera" i osvojite FFC-ove rukavice u novom krugu nagradne igre!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.09.2014 16:00h Autor:

FFC

Drugi dio FFC-ove sezone kreće krajem ovog mjeseca. Već je najavljeno da će se 27. rujna u Zagrebu održati treći po redu event iz serije Futures, a na idućim eventima ove jeseni i zime fanovi bi trebali vidjeti napokon i mečeve u kojima će ulog biti titula prvaka.

Nema sumnje kako će mnogi borci htjeti oko svog struka staviti FFC-ov pojas, no još uvijek nije otkriveno tko će sve dobiti priliku okititi se tom prestižnom titulom.

Upravo to je tema aktualne Fight Siteove nagradne igre u kojoj će jedan sudionik biti nagrađen FFC-ovim  rukavicama u kojima nastupaju kick boksači.

Od vas tražimo da posjetite portal Final Fighta s rosterom K1 boraca, odaberete jednu svoju najdražu kategoriju te u njoj dva borca za koje smatrate da zaslužuju priliku boriti se za FFC pojas prvaka. Poigrajte se "match-makera", uparite dva borca i zajedno s detaljnijim objašnjenjem (najmanje 150 riječi) zašto smatrate da baš oni zaslužuju meč za titulu javite nam se na mail zoran.zdelar@fightchannel.hr.

Mi ćemo odabrati nama tri najzanimljivija prijedloga s kvalitetnim objašnjenjima i zatim ih objaviti na Fight Siteu, a onda će se kroz anketu odrediti osvajač rukavica!

Svoj meč i objašnjenje pošaljite nam najkasnije do 04. rujna u ponoć! Napomena: nagrada se može dostaviti dobitniku samo na teritoriju Republike Hrvatske! Glasanje za osvajača FFC-ovih MMA rukavica je trenutno u tijeku.

PODIJELI
, ,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI