Pogodite osvajača FFC pojasa i osvojite MMA rukavice!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.10.2014 20:25h Autor:

MMA rukavice

Teško da u široj našoj regiji postoji ijedan borilački fan koji barem površnije prati našu scenu, a da nije upoznat s time da se ovog petka u Ljubljani održava FFC 14 na kojem će se po prvi puta okruniti prvaci te organizacije.

Velika prilika pripala je četvorici boraca: Samo Petje i Teo Mikelić love pojas u kick boks kategoriji do 70 kilograma, a Lemmy Krušič i Antun Račić odredit će međusobnim okršajem MMA prvaka u pero kategoriji.

Svi su uvjereni kako će ta dva meča biti pravi užitak za gledanje, a da situacija nekima postane još zanimljivija odlučili smo održati malu nagradnu igru u kojoj ćemo najbržeg i najsretnijeg sudionika nagraditi FFC-ovim MMA rukavicama!

Evo kako se možete jednostavno uključiti u igru:

– prijavite se na svoj Facebook profil

– otvorite ovu sliku i u komentar na Facebooku napišite svoju prognozu jednog od mečeva za titulu s FFC-a 14 (Krušič VS Račić ili Mikelić VS Petje)

Primjeri komentara za sudjelovanje u igri: Pobjednik Račić R1 3:55 (za primjerice pobjedu Račića nekim oblikom prekida) ili Pobjednik Krušič R3 5:00 (za primjerice pobjedu Krušiča sudačkom odlukom).

Dovoljno je predvidjeti rezultat samo jednog meča. MMA rukavice osvojit će sudionik koji je prvi točno predvidio ishod odabrane borbe. Kao službeno vrijeme završetka meča koristit će se izvještaj Fight Sitea, a nagrada se može dostaviti isključivo na teritoriju Republike Hrvatske! U obzir se uzimaju samo prognoze objavljene najkasnije do 03.10. u 20 sati!

PODIJELI
, ,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI