Pogledajte u kakvim uvjetima u Kazahstanu treniraju Hrgović i Sep!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.02.2015 13:28h Autor:

Sep, Pijetraj i Hrgović

Filip Hrgović i Hrvoje Sep pod paskom trenera Leonarda Pijetraju pripremaju se u Kazahstanu za novo kolo World Series of Boxing (WSB).

Nakon što su uspješno odradili dva meča u petoj sezoni WSB hrvatski prvaci pripremaju se za nove izazove. Oni će uslijediti 21. veljače kad će kazahstanska Astana Arlans biti domaćin momčadi iz Argentine. Uvjeti u kojima se pripremaju se savršeni i uopće ih ne treba uspoređivati s onima u Hrvatskoj što najbolje potvrđuje slika u naslovu na kojoj se vidi boksačka akademija u Kazahstanu.

„Svjetska Boksačka Akademija! Mjesto gdje se priprema kazahstanska reprezentacija! Danas smo odradili trening upravo ovdje! Kada vidim kako ovo mjesto izgleda i kakve uvjete imaju ti momci, uistinu to, što stojimo s njima rame uz rame, poprima još veću težinu. Stvarno moram reći- Svaka čast našem treneru Leonardu Pijetraju koji je iz "barake" u Dubravi, uz minimalne uvjete, stvorio boksače koji se mogu nositi i pobjeđivati boksače koji treniraju u "svemirskim" uvjetima i u koje se ulažu milijuni dolara!", napisao je Hrgović na svom Facebooku uz fotografiju.

Inače, na inicijativu Ureda HBS-a ispravljena je nenamjerna pogreška na rang listi superteške kategorije Svjetske boksačke lige (WSB). Naime, greškom u izračunu Filip Hrgović imao je 9 bodova te je stavljen na četvrto mjesto superteške kategorije. Na kraju je sve ispravljeno i hrvatski reprezentativac nalazi se na drugom mjestu s 10 bodova čime je potpuno izgledan kandidat za kvalifikaciju na Olimpijske igre koje će se sljedeće godine održati u Rio De Janeiru.

Podsjećamo da u subotu 14. veljače od 13 sati možete u izravnom prijenosu na Fight Channelu pratiti meč 5. kola WSB-a Astana Arlans vs Puerto Rico Hurricanes.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI