Pogledajte Petjea na plakatu s legendarnim Kidom!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.12.2014 11:49h Autor:

Blade

FFC prvaka u lakoj kategoriji Samo Petjea za nešto manje od dva tjedna u dalekom Japana čeka novi ispit karijere. Slovenac će se u "main eventu" priredbe "Blade Fighting Championship" susresti s legendarnim Japancem i jednim od najboljih -70 boraca općenito iz Azije, Yasuhirom Kidom.

Posljedica je to sjajnih rezultata koje je Petje postigao u protekle dvije godine, a koji su mu osigurali FFC titulu, te nastup u Gloryju. Prije nekoliko mjeseci dobio je šansu u Japanu te ju je objeručke prihvatio nokautiravši itekako favoriziranog Hinatu Wanatabea. U međuvremenu je nokautirao i Mikelića te Paleša (na FFC priredbama) pa nije dugo trebao čekati novi dvoboj u Zemlji izlazećeg sunca.

Yasuhiro Kido je istinska legenda K-1 MAX kategorije. Redovito je nastupao u završnicama tih nekoć najjačih kick boksing turnira svijeta u nižim kategorijama te se redovito susretao s vrhunskim imenima. Doduše, od njih je uglavnom i gubio pa iza sebe već ima dvoboje s Arturom Kyshenkom, Albertom Krausom, Andyjem Souwerom ili Murthelom Groenhartom. No, s obzirom na Petjeovu formu, uvjereni smo da će sigurno parirati Kidu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI