Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte najkvalitetniju zagrebačku dvoranu za kick-boxing! (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte najkvalitetniju zagrebačku dvoranu za kick-boxing! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.04.2013 11:05h Autor:

Zagreb Muay Thai Gym

Želite li se baviti kick-boxingom, a ne znate koju dvoranu odabrati? Zagreb Muay Thai Gym je svakako odličan odabir i za početnike i za napredne borce – radi se o vjerojatno najkvalitetnijoj zagrebačkoj dvorani za kick-boxing koja će zadovoljiti potrebe i onih najzahtjevnijih.

Potvrdu kvalitete ove teretane dao je i Mladen Brestovac, jedan od naših najboljih kick boksing teškaša koji je ovu dvoranu istakao kao jednu od najboljih u kojima je ikada trenirao.

Zagreb Muay Thai Gym otvoren je u ljeto 2012. godine, a prema navodima 29-godišnjeg Srđana Špirka, vlasnika i trenera u klubu, te bivšeg vrlo uspješnog borca, trenutno u ovoj dvorani tajlandski boks trenira oko 80 članova. Ipak, nitko ne treba brinuti da zbog gužve neće imati kvalitetne uvjete za rad. Naime, dvorana se proteže na 500 kvadrata, dok je trenažni prostor velik oko 350 kvadrata.

Od prostora koji su na raspolaganju borcima, tu je profesionalni ring u pravoj dimenziji, preko 15 vreća za udaranje te manja teretana.

Dodatna vrijednost ove dvorane jest i njezina prilagođenost za osobe s invaliditetom što i ovoj skupini ljudi daje mogućnost da treniraju borilačke sportove. Usto, klub organizira i treninge za slijepe osobe što ga ističe među rijetke ovakve institucije koji na ovaj način brinu za osobe s invaliditetom.

Osim opreme, borcima ugodnost boravka u ovom klubu pojačavaju i detalji na koje se brinulo. Primjerice, strop cijele dvorane oslikan je motivima koji se povezuju s tajlandskim boksom.

Više o Zagreb Muay Thai Gym pogledajte u videu ispod teksta te  u glaleriji fotografija koju smo također objavili. Ukoliko želite ostati informirani i znati sve novo što Muay Thai Gym nudi, posjetite njihovu FB stranicu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI