Pogledajte najbolje poteze FFC-a 32 i slavlje Paige VanZant (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.10.2018 10:57h Autor:

Screenshot

Nekoć hrvatska, a danas internacionalna borilačka promocija sa sjedištem u Las Vegasu, je u petak održala svoju 32. priredbu. Fight Dome je ponovno ugostio četiri dvoboja, ali ovaj put isključivo u slobodnoj borbi (prva priredba je ponudila mješovit program).

I baš kao i što smo ustvrdili nakon lasvegaškog prvijenca (FFC 31), priredba je ponovno ponudila sjajne mečeve i atraktivne prekide. Na koncu je u “main eventu” Shelton Graves svladao Carla Seumanutafu jednoglasnom odlukom sudaca te se okitio titulom FFC prvaka u teškoj kategoriji koja je bila upražnjena nakon odlaska Darka Stošića u UFC.

Valja naglasiti prvi poraz u profesionalnoj karijeri za našeg sjajnog poluteškaša Ivana Erslana. Iako je dominirao protiv Branka Busicka, Hrvat iz ATT je naletio na udarac što ga je koštalo nokauta pred sam kraj druge runde.

FFC 32: Okrunjen novi prvak u teškoj kategoriji, Erslan doživio prvi poraz u karijeri

Na priredbi je viđena i slavna UFC-ovka Paige VanZant čiji je dečko također nastupio te večeri. U svom debiju za FFC Austin Vanderford je slavio nokautom u  prvoj rundi protiv Edmilsona Freitasa. Taj je rezultat navukao osmjeh na lice lijepe UFC-ove zvijezde.

FFC 32 rezultati:

Shelton Graves def. Carl Seumanutafa, (49-46, 49-46, 49-46) – za titulu u teškoj
Austin Vanderford def. Edmilson Freitas, KO (Punch), 1:38 Rd. 1
Branko Busick def. Ivan Erslan, KO (Punch), 4:41 Rd. 2
Brandon Ricetti def. Adam Smith, (Arm Triangle), 4:26 Rd. 1

U nastavku pogledajte “highlight” najboljih poteza FFC-a 32:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI