Pogledajte krvavi rat idućeg protivnika Luke Jelčića (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.11.2017 17:01h Autor:

Campos vs. Girtz

Jučer je potvrđen potpis Luke Jelčića za Bellator, kao i ime njegovog prvog protivnika u promociji. To je Brandon Girtz, koji je sudjelovao u jednoj od najboljih borbi ove godine. Pogledajte taj duel, njegov ukupno treći protiv Dereka Camposa.

33-godišnji Girtz je protiv Camposa predvodio Bellator 181 event, održan u srpnju. Bila je to borba kojom su njih dvojica trebali završiti svoju trilogiju. Prvi put su se sastali 2013. godine, kada je Campos slavio odlukom, dok je 2015. Girtz slavio nokautom nakon samo 37 sekundi. Odluka o trećoj borbi bila je prava stvar za Bellator.

Njih dvojica su u deset minuta pružili pravi rat, vjerojatno najkrvaviju borbu 2017. godine i gotovo sigurno borbu koja će se naći među nominiranima za najbolju borbu godine za MMA Awards dodjeli nagrada. Girtz je poražen, iako nije bio zaustavljen. Rana na njegovom čelu jednostavno je previše krvarila da bi liječnici dozvolili nastavak borbe.

Girtz je poželio da se i četvrti puta susretne s Camposom, no Bellator za njega ima druge planove. Idući mjesec dočekati će Luku Jelčića. Ukoliko bude spreman za akciju kao protiv Camposa, moglo bi biti svega. Pogledajte tu borbu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI