Pogledajte konferenciju za medije uoči FFC-a 18 u Ljubljani! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.04.2015 18:32h Autor:

Photo by Milan Krušič (Fight Site)

Final Fight Championship borilačka promocija će ovaj petak (17. travnja) u ljubljanskoj dvorani Stožice održati svoj četvrti event u glavnom gradu Slovenije. Tom je prilikom u srijedu održana konferencija za medije i to u popularnom BTC centru – koji je ujedno i jedan od sponzora eventa. Sudjelovale su najveće zvijezde priredbe koja vrvi velikim imenima pa su tako na novinarska pitanja odgovarali FFC šampion Samo Petje, donedavni UFC-ovac koji će debitirati u FFC-u, Igor Pokrajac, najpoznatiji slovenski kick-boksač, Miran "Slo Rocky" Fabjan i velika slovenska glazbena i borilačka zvijezda – Denis Chorchyp.

Organizatori su s popisom borbi u Ljubljani imali relativno malo problema i tek nekoliko otkaza. Sve do posljednjeg trenutka kada su svoje nastupe bili prisiljeni otkazati Poljak Maciej Browarski koji se trebao boriti protiv Igora Pokrajca, te Petjeov izazivač, Talijan Rosario Presti. S obzirom na to da je Presti jedini borac koji je u posljednje dvije godine svladao Petjea, bila je to njegova prilika za "slatki" revanš. No, Presti je nesretno slomio ruku u utorak te je bio prisiljen na otkaz u posljednji trenutak. Organizatori su se snašli i "u vatru" gurnuli FFC Futures šampiona Ukrajinca Valentina Rybalka.

"Rosario Presti nam je sinoć javio da se poskliznuo u sauni, pao i slomio ruku. Bila je panika i mislili smo da se jednostavno uplašio svog protivnika. Samo Petje zaista jest na glasu kao dobar i kvalitetan borac ovdje u Europi. No kad je navečer stigla i fotografija i sva medicinska dokumentacija shvatili smo da zaista nemamo sreće što nam se to dogodilo samo tri dana prije. Nevjerojatno je da borac padne u sauni i slomi ruku", objasnio je Petrak situaciju i zaključio:

"No, reagirali smo vrlo brzo jer se na istom 'fight cardu' bore Teo Mikelić i Valentin Rybalko. To su naši top borci. Samo Petje se s Mikelićem borio za pojas, a Rybalko je FFC Futures prvak sa šest pobjeda u FFC-u. Samu neće biti ništa lakše nego protiv Rosaria Prestija."

Kako je izgledala konferencija za medije pogledajte u priloženom videu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI