Pogledajte kako Soldić trenira u slavnom Tristar Gymu (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.07.2018 19:49h Autor:

Roberto Soldić i Georges St-Pierre

Roberto Soldić trenutno se nalazi u Montrealu, gdje svoje borilačke vještine brusi u jednoj od najboljih svjetskih MMA dvorana, one Tristar Tima. Pogledajte kako Soldić radi u dvoranu velikog Firasa Zahabija.

Soldić je trenutno u jednoj pravoj svjetskoj trening turneji, gdje je prošao i sve najbolje zagrebačke dvorane, da bi se onda odlučio okušati i u dvorani gdje treniraju možda i dva najbolja borca njegove kategorije na svijetu, Georges St-Pierre i Rory MacDonald. Tamo je Roberto dobio priliku upoznati neke nove metode, ali i vidjeti kako rade najbolji od najboljih, pod budnim okom jednog od najgenijalnih MMA umova na svijetu.

Roberto tamo ne radi sa Zahabijem nego s jednim drugim poznatim trenerom, Sandrom Ferrom, pravim stručnjakom za udaračke tehnike. Njih dvojica su već ranije radili zajedno te je on svakako jedan od onih koji će Robertu pomoći u napretku. Hrvatski borac iz Viteza trenutno ima želju vratiti pojas KSW prvaka, a tek nakon toga namjerava razmišljati o UFC-u. Uostalom, nedavno je izjavio kako ga iz najveće svjetske promocije zovi unatoč porazu u posljednjoj borbi. No, rekao je ići korak po korak i to je vjerojatno najpametniji proces.

A kako izgleda kako zajedno rade Soldić i Ferr, pogledajte u ova dva videa.

Objavu dijeli Roberto ‚RoboCop’ Soldic (@soldicmma)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI