Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte kako Sara Luzar Smajić trenira kod Gorana Babića u Njemačkoj (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte kako Sara Luzar Smajić trenira kod Gorana Babića u Njemačkoj (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.06.2018 20:29h Autor:

Sara Luzar Smajić

Popularna hrvatska borkinja, Sara Luzar Smajić, trenutno se nalazi u Offenbachu, gdje trenira u House of Pain dvorani poznatog hrvatskog trenera, Gorana Babića Hambija. Pogledajte kako izgleda dio Sarinog treninga.

Sara je nedavno odradila svoju drugu profesionalnu MMA borbu, no u Italiji je doživjela poraz sudačkom odlukom. To ju nije pokolebalo nego ju je zapravo dodatno motivaralo da napreduje, a jedan način kako da to postigne je rad s raznim trenerima i borcima te skupljanje iskustava. Tako se uputila u Njemačku, gdje je odnedavno svoju dvoranu preselio Goran Babić, trener koji je svojedobno Igora Pokrajca doveo do UFC-a.

Tamo je Sara podvrgnuta punom MMA treningu, a Babić je putem svoje Facebook stranice objavio kako je oduševljen njenom predanošću i voljom. Dnevno Sara odrađuje jutarnje trčanje te dva treninga, a kako to izgleda možemo se uvjeriti u videu koji je podijeljen na Facebook stranici dvorane. U pitanju je pet minuta treninga visokog intenziteta, u kojima se možete i sami uvjeriti kako to Sara radi.

Možete li vi odraditi ovakvih pet minuta? Evo vam izazov!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI