Pogledajte kako je Vaso osvojio titulu u Linzu nakon ilegalnog "soccer kicka"! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.06.2014 11:58h Autor:

Screenshot

Najbolji crnogorski MMA borac, Vaso Bakočević, se proteklog vikenda u austrijskom Linzu okrunio titulom Mix Fight Night promocije. Bakočević je slavio zahvaljujući diskvalifikaciji svog protivnika koji se koristio ilegalnim tehnikama te sudac nije imao previše izbora, pa je morao prekinuti meč i proglasiti Vasu kao pobjednika.

Doduše, Uvais "Aslan" Bisayev je do prekida dvoboja bio puno konkretniji i bolji te je dominirao dvobojem. Diskvalifikacije ga je koštao "soccer kick" u glavu zbog kojeg je Bakočević ostao ležati. Sudac je zaštitio Crnogorca, prekinuo dvoboj, te ga je na koncu proglasio pobjednikom. Što o cijelom priči misli Bisayev kut, vidjelo se prema dizanju ruke svom borcu u trenutku dok je sudac proglašavao Bakočevića pobjednikom.

Ovo je Bakočeviću bilo drugo slavlje u nizu i treće u  posljednja četiri dvoboja nakon što je na FFC-u 10 u Skopju svladao Stanislava Encheva te pobjede protiv Ivana Kozachenka na Tesla FC 4 priredbi u Beogradu prije tek dva tjedna. Čini se kako je tajlandska epizoda za Crnogorca značila i korak naprijed u njegovoj karijeri. Bakočević je, naime, protekle mjesece proveo u domovini Muay Thaija te je tamo usavršavao svoje "stand up" tehnike.

Već je ranije najavljeno da će Bakočević ove jeseni na Final Fightu odmjeriti snage s Franciscom "Croatom" Barrijom u dvoboju koji bi trebao biti održan do 68 kilograma. Do tada pogledajte kako je Vaso slavio u Austriji i okitio se pojasem prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI