Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte kako je Ian McCall poražen na bizaran način (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte kako je Ian McCall poražen na bizaran način (VIDEO)

Vijesti iz regije 29.12.2017 17:52h Autor:

Ian McCall

Ian McCall može i službeno ponijeti naziv najvećeg pehiste u MMA svijetu. Nakon što je ostao bez čak šest ugovorenih UFC nastupa za redom, Uncle Creepy je napokon uspio nastupiti u Japanu, da bi tamo bio poražen na… Ma najbolje da pogledate sami na kakav način.

Američki borac bantam kategorije se susreo s Manelom Kapeom, u borbi koja je imala podosta buran uvod, a njih dvojica su od početka ponudili akciju i agresiju kakva se i očekivala, uz nekoliko ludih izmjena u stand upu. Borba se malo primirila kad je McCall odlučio spustiti borbu u parter te uspijeva srušiti svog protivnika. Kape se ipak nakon nakog vremena ustao te dolazi do hrvačkog klinča uz rub ringa, a tamo dolazi i do trenutka koji je rezultirao prekidom borbe.

Naime, tijekom pokušaja da Kapea odgura u kut ringa, McCall je čelom prešao preko konopa ringa, koji mu je uzrokovao veliku posjekotinu na čelu. Malo nakon toga ga tamo Kape pogađa koljenom te mu iz ranije nastale posjekotine kreće doslovno šikljati krv. Borbu je odveo na pod, gdje je završio u giljotini, no ona nije bila čvrsta te je McCall čekao da hvat popusti, nakon čega bi mogao uz tranziciju završiti u full mount poziciji. Ipak, liječnici su primijetili krvarenje te su odlučili pauzirati borbu.

Nakon što su pregledali Uncle Creepya, liječnici su odlučili kako s takvom posjekotinom nije u stanju nastaviti borbu te je Kape došao do pobjede tehničkim nokautom u prvoj rundi. Ogroman peh za McCalla, koji je do tog trenutka bio bolji borac i koji se nalazio u odličnoj prilici da dođe do pozicije iz koje bi mogao završiti borbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI