Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte kako je današnji Hrgovićev protivnik odradio meč protiv Verunice (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte kako je današnji Hrgovićev protivnik odradio meč protiv Verunice (VIDEO)

Vijesti iz regije 27.10.2017 10:06h Autor:

Verunica vs. Šour

Današnji protivnik Filipa Hrgovića, češki boksač Pavel Sour, u karijeri je odradio šest mečeva, od toga je pet puta slavio nokautom. Ona jedna pobjeda odlukom mu je iz ožujka ove godine, kad je savladao Zadranina Antu Verunicu. Donosimo vam taj meč!

O Hrgovićevom protivniku nismo uspjeli puno saznati. Tako nam nije poznato zašto je profesionalnu karijeru započeo tek kao 34-godišnjak te nismo uspjeli pronaći kakva su mu bila ranije borilačka iskustva. Ono što znamo je njegov skor i tko su mu bili protivnici, a tamo se ističe ime Ante Verunice.

Zadarski borac, koji kombinira boks i kixkboxing je zapravo jedini s kojim je 35-godišnji Čeh došao do sudačke odluke i to u jednom vrlo dobrom meču održanom u ožujku u Pragu. Verunica je sjajno parirao Čehu koji nije ostavio neki poseban dojam. Vidi je kako je u pitanju kvalitetan udarač, no kod njega su očiti kondicijski problema, kao i slabija tehnička potkovanost. Ovaj meč sigurno je jako dobra lekcija za Filipa, odnosno smjernica kako doći do pobjeda protiv neporaženog borca, pobjede koja bi mu sigurno pomogla na njegovo profesionalnom boksačkom putu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI