Pogledajte kako je bilo na VIP partiju povodom dolaska Fight Channela i FFC-a u SAD (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.06.2015 14:45h Autor:

Photo by Fight Channel

U srijedu 17. lipnja, je u poznatom holivudskom W Hotelu održana velika VIP "zabava s crvenim tepihom“ povodom potpisivanja ugovora između hrvatske Fight Channel Grupe i američke producentske kompanije Hoplite Entertainment i to sve u svrhu širenja ovog hrvatskog brenda na američko tržište.

> Održan veliki VIP party povodom dolaska Fight Channela i FFC-a u SAD, američki investitori oduševljeni!

Domaćini ove gala zabave bili su vlasnik Fight Channela i predsjednik FFC-a, gospodin Orsat Zovko i gospodin Jon Smith, izvršni direktor Hoplite Entertainmenta, novog strateškog partnera Fight Channel Grupe. Tvrtka Hoplite Entertainment će pružati punu podršku u produkcijskom smislu svakoj FFC priredbi koji Fight Channel World tijekom 2016. planira održati u SAD-u.

Na crvenom tepihu osim Zovka i Smitha, najtraženije zvijezde bile su slavni ring najavljivač Michael Buffer i nekoć UFC-ov teškaš, a danas Bellatorova zvijezda – Francuz Cheick Kongo.

"Nakon velikog uspjeha u Europi koji smo postigli, stižemo u SAD. Najprije smo krenuli s Fight Channelom, a zatim i s FFC priredbama. Smatram da je ovo prirodan razvoj priče. U ovu američku priču sam ušao sa svojim partnerom i prijateljem Jonom Smithom. Prve reakcije su vrlo pozitivne te smatram da će američka publika vrlo brzo vidjeti sjajne FFC priredbe i u SAD-u", rekao je prigodom ove posebne prilike Zovko i dodao:

"Moj osnovni posao je TV i produkcija, ali sam i u borilačkom sportu već više od 20 godina. Smatram da je ta kombinacija vrlo dobra te da je ona dala odličan rezultat. Uz pomoć Jona i Hoplite Entertainment producentske kuće vjerujem da uspjeh neće izostati niti ovdje. S Jonom sam prijatelj više od 10 godina, no nikada nismo radili ništa poslovno. Prošle godine smo odlučili da idemo u projekt koji mora biti velik. A ovo će definitivno biti veliko."

Smith: Rekao sam Orsatu da projekt mora dovesti u SAD odmah

Slično govori i Jon Smith…

"Orsata Zovka poznajem više od deset godina, a upoznao sam ga preko svoje supruge. Bio sam na mnogo njegovih priredbi i ironično je da nikada nismo pričali o poslu. Jednom kada smo počeli pitao sam ga zašto ne radi priredbe u SAD-u. Rekao je da planira, ali tek za 5 ili 6 godina. Na to sam ja odgovorio da to mora učiniti odmah. Amerikanci vole dobre borbe, oni vole kada potcijenjeni borac pobijedi boljega. Orsat planira dovesti borce iz Australije, Novog Zelanda, Belgije… od svuda u svijetu. Ideja je bila sljedeća: hajdemo dovesti tvoju promociju ovdje i napraviti puno buke oko toga", rekao je na crvenom tepihu Jon Smith, direktor Hoplite Enterainmenta i dodao:

"Ono što Orsatovu promociju odvaja od drugih jest činjenica da svi ti dečki u ring ulaze s mnogo srca. Koliko god zvuči kao klišej, većina boraca se u njegovoj promociji želi boriti ne zbog novca, nego zbog sjajne produkcije. Na ovoj VIP zabavi je oko 300 ljudi, a nismo je reklamirali, nego smo samo pozvali prijatelje. Uglednici gledaju highlight kadrove s FFC evenata na velikom ekranu. Kadrovi su nevjerojatni, radi se o nevjerojatnim mečevima i potezima. Nakon što prebiju jedan drugoga, borci se na koncu pozdravljaju, pružaju si ruku i pokazuju 'fair play'. To je ono bitno jer pokazuje bit čitave priče."

Buffer: Zovko će dati američkoj publici ono što treba

Već smo spomenuli da je jedna od najvećih zvijezdi VIP zabave bio slavni ring najavljivač Michael Buffer. Njega smo nekoliko puta gledali u Zagrebu kada je radio upravo na projektima Fight Channela. Buffer se rado prisjeća tih prigoda.

"Prvi put sam radio za Fight Channel još davne 2003. i to u Zagrebu. Posljednji sam radio otprilike prije tri godine. Ispalo je fantastično. Posebno ovaj spoj MMA-ja, koji je sve popularniji, i kick boksinga prema K-1 pravilima koja su vrlo popularna. Orsat ima televizijski kanal koji je jako popularan u Europi te ga sada dovodi ovdje uz pomoć nekih poznatih producenata i producentskih kompanija. Dat će publici ono što joj treba. Postoji velika baza MMA fanova koji su posljedica UFC-a. No, fanova je mnogo, gladni su i Fight Channel im može donijeti ono što žele", izjavio je Buffer i dodao:

"Svaki put kada sam radio za Fight Channel u Zagrebu imao sam osjećaj kao da radim s obitelji. Njegov odnos s borcima je sjajan. Lijepo ga je gledati. Nakon 35 godina u ovom poslu nagledao sam se svačega, ljude svakako tretiraju. No, kod Orsata je drugačije. On jako dobro tretira borce i njihove menadžere. Fight Channel daje dobru bazu za širenje ovih sve popularnijih sportova."

Buffer vidi razliku između ostalih sličnih projekata i FFC-a u ljubavi koja se ulaže u ovu priču…

"Razlika između Fight Channela i FFC-a te drugih je u ljubavi prema ovom sportu i ovom poslu. Postoje producenti koji će napraviti sve da projekt izgleda sjajno, osigurat će svjetla, tehniku… Ali postoje i neki drugi koji vole to jer su krenuli od dna. Iz male sobe u Zagrebu. Lijepo je vidjeti da ta priča tako raste. To sam vidio kroz 3 ili 4 eventa na kojima smo surađivali. Bit ću i dalje dio toga", zaključuje slavni Buffer.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI