Pogledajte kako je bilo na snimanju reklame s Cro Copom (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.02.2015 11:25h Autor:

Screenshot

Ovih dana je prostor hrvatskog TV etera popunila odlična reklama za kablovsku TV platformu Bnet u kojoj se pojavljuje naš slavni borac Mirko Cro Cop Filipović.

Scenarij mu je naložio da odradi meč s popularnim Bnetovim akcijskim junakom Nikkijem Benettijem koji je u ovu svrhu promijenio ime u Nikki Babloa aludiravši na slavnog Rockyja Balbou. Već znamo da je u tom dvoboju Benetti puno gore prošao te da ga je Mirko "iznenadio" već na početku jednim krošeom koji ga je poslao na pod.

Da je jednako zanimljivo i uzbudljivo bilo i na samom snimanju, može se primjetiti i na nekoliko videa koji donose kadrove "iza kulisa" a koji su se ovih dana pojavili na YouTubeu. I sam Cro Cop je objavio jedan video sa snimanja u kojem se vidi kako je izgledao "meč pred kamerama". Cro Cop je jako pazio svog protivnika sve do jednog mrvicu jačeg aperkata u jetru koji je i završio snimanje. Do tada su već imali dovojno materijala za čitavu reklamu. Valja spomenuti da je Filipović svoj honorar donirao u humanitarne svrhe.

Pogledajte par videa sa snimanja i reklamu u punoj dužini…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI