Pogledajte kako Adriana i Sara razaraju fokusere (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.07.2018 18:21h Autor:

Photo: Instagram

Naše dvije mlade ženske MMA nade, Adriana Vuković i Sara Luzar Smajić, su ovih dana ponovno udružile snage. Iako je sredina ljeta i većina ljudi je na odmoru, ove dvije borkinje bruse svoju formu u hrvatskoj metropoli.

Zajedno treniraju i spremaju se za izazove koji im slijede na jesen. Vuković je već imala dogovoren debi za elitnu žensku MMA promociju Invicta FC, no meč u lipnju je propao radi problema s radnom dozvolom. Pretpostavlja se da bi debi u Invicti, a ujedno i njezin profesionalni debi trebao uslijediti u narednim mjesecima.

Luzar-Smajić je posljednji put nastupila u travnju na priredbi u Italiji kada je doživjela prvi poraz u profesionalnoj karijeri. Sada ima 1-1.

U međuvremenu je neko vrijeme provela i u Njemačkoj u “House of pain” dvorani koju vodi poznati hrvatski stručnjak Goran Babić-Hambi. Sara je i tamo brusila svoje kvalitete te, kao što uvijek naglašava, i tamo tražila novo borilačko znanje kako bi postala još bolja.

U nastavku pogledajte kako Luzar-Smajić i Adriana Vuković udaraju fokusere i pritom bodre jedna drugu. Uvijek je lijepo vidjeti sportašice i sportaše kako međusobno surađuju, poštuju se i bodre.

Bez Stoleta i @adrianavukovich ništa 😎 🔊 #drilling #pads #padsdrills #boxing #mma #warrior #dedication #power #motivation

A post shared by Sara Luzar Smajić 👽 (@sara.luzar.smajic_mma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI