Pogledajte impresivnog Rakića kako udara fokusere: Čovjek je mašina (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.10.2018 15:21h Autor:

Screenshot

Sjajni austrijski MMA borac srpskog porijekla, Aleksandar Rakić, se sprema za svoj treći nastup u elitnoj promociji. S obzirom da je u prva dva meča ubilježio izuzetno impresivne pobjede, sada su očekivanja publike još veća i još viša.

No, njegove radne kvalitete, neupitan talent i stalna volja za napredovanjem će ga zasigurno dići na još viši nivo. Posljednje dane i tjedne provodi u svom Beču u Gymu 23, gdje brusi ionako kvalitetne “stand up” vještine.

Ovih dana je objavio i dva videa rada na fokuserima sa svojim trenerom. Tehnika, brzina, snaga i koordinacija izgledaju impresivno. Rakić zaista “uništava” fokusere i najavljuje velike stvari u budućnosti. U jednom od dva objavljena videa Bečanin je promašio fokuser i uspio je pogoditi svog trenera direktno u vilicu. Nasreću udarac nije bio čist pa je trener preživio!

Jedan od najperspektivnijih svjetskih poluteškaša se priprema se za nastup 21. prosinca odraditi u Kanadi, na UFC 231 eventu. Tamo ga čeka borba protiv Devina Clarka. Po prvi puta će kamp, osim u svom Gymu 23 u Beču, odraditi i u slavnom Tristar gymu, jednom od najboljih svjetskih timova. Glavni razlog je taj što se on nalazi u Montrealu, samo 500 kilometara od Toronta, gdje će nastupiti na UFC-ovoj PPV priredbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI