Pogledajte fotografije s jučerašnjeg druženja Miočića i Cro Copa (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.11.2016 11:33h Autor:

Stipe Miočić i Mirko Filipović

Stipe Miočić i Mirko Filipović sinoć su se ponovno susreli u Cro Copovoj dvorani na Borčecu. Ovoga je puta s druženja izostao žestok trening kakav su odradili tijekom prošlogodišnjih priprema, a razlog tome je pretrpan raspored kojim je UFC svom prvaku ostavio samo sat vremena za posjet dvorani legendarnog hrvatskog borca.

Bilo je to očito premalo vremena za obojicu, no oni su ga iskoristili kako bi zaigrali košarku te odradili ležerni ‘grappling’ trening tijekom kojeg bi uzimali pauze da porazgovaraju o njima zanimljivim i relevantnim temama. Okupljeni predstavnici medija bi sve to pomno pratili, a Cro Cop bi im znao u šali dobaciti kako je nepristojno prisluškivati.

Jednom kada je ekipa iz UFC-a dala znak za polazak, Mirko i Stipe su pohitali udovoljiti svima koji su poželjeli fotografijom ovjekovječiti svoj susret s ova dva velikana borilačkog sporta.

Naravno, rastanak je teško pao i njima samima pa su odlučili ukrasti još koju minutu, fotografirati se i proći kroz nekoliko tema koje su ranije preskočili. Tko zna, možda na novo druženje neće toliko čekati, budući da je Stipe najavio povratak na hrvatsko tlo, možda i ranije nego što bi to očekivali.

Za pregled cjelokupnog Miočićevog posjeta Hrvatskoj posjetite sljedeći LINK.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI