Pogledajte dominantnu pobjedu Rakasa u Njemačkoj (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.03.2018 12:09h Autor:

Aleksandar Rakas s timom

Njemački Karlsruhe je proteklog vikenda ugostio borilačku priredbu na kojoj smo vidjeli uspješne nastupe nekoliko hrvatskih boraca. Vidjeli smo povratak Saše Milinkovića u MMA borilište nakon duže pauze, boksački meč i nokaut Kristijana Pejše, ali i obranu naslova Aleksandra Rakasa.

Član Cro Cop tima je, naime, prvak PFL (Pro-League Fighting) organizacije. Pojas PLF prvaka u velter kategoriji je osvojio u travnju mjesecu 2017. godine kada je nokautom za samo 34 sekunde svladao Ramaunasa Paliunisa, a sada ga je prvi puta branio i to protiv domaćeg borca, Mehmeta Balika.

Bila je to rutinska izvedba Rakasa, koji je prvo sjajno odradio posao na nogama, da bi nakon toga odveo borbu u parter, gdje je sve završio ground n’ poundom. Rakas je vrlo aktivno krenuo u ovu godinu, budući da je nedavno nastupio u Rusiji, gdje je nažalost poražen, a nema sumnje kako će vrlo brzo tražiti novi nastup. Prošle godine borio se četiri puta, ove ne očekuje ništa manje od toga.

U nedjelju se na društvenim mrežama pojavila snimka Rakasovog meča. Ispričavamo se zbog pogrešne perspektive video zapisa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI