Pogledajte Deliju i Drviša na posljednjem treningu pred sutrašnji ulazak u ring (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.05.2018 15:13h Autor:

Ante Delija

Nije još puno ostalo do povratka Ante Delija u ring, a on će se dogoditi na sutrašnjem Rizin 10 eventu. Ante je u potpunosti spreman, no danas je nakon vaganja odradio još jedan lakši trening. Snimku s njega podijelio je Stipe Drviš na svom Facebook profilu.

Dvije i pol godine prošle su otkako je Ante Delija posljednji puta nastupio u jednoj MMA borbi. Nevjerojatno je to dugo razdoblje, no sreća po našeg borca je da mu je tek 27 godina. Osim toga, ovo će mu biti prva borba otkako je postao dio Cro Cop tima, gdje radi s Mirkom Filipovićem, Darkom Stošićem, Stipom Drvišem i mnogim drugima. A upravo je Drviš s njim u Japanu i biti će mu glavna podrška i savjetodavno tijelo u kutu ringa.

S Drvišem je Delija odradio i posljednji trening prije borbe, odnosno lakšu vježbu dio koje možete pogledati ispod teksta. Ne sumnjamo kako je Ante u fenomenalnoj formi, budući da u spomenutom timu ništa ne prepuštaju slučaju. Potrebno je samo riješiti problem zvani “ring rust”, a onda se Ricardo Prasel neće dobro provesti.

Event je na rasporedu sutra u prijepodnevnim satima, a Antina borba je četvrta po redu. Na današnjem je vaganju imao 110 kilograma, dok je Brazilac imao tri kilograma manje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI