Pogledajte cijelu debi borbu Erka Juna u KSW-u (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.10.2018 11:15h Autor:

Erko Jun i Tomasz Oswieczinski

Sutra će svoju drugu MMA borbu odraditi fitness model i prava zvijezda unutar tog svijeta, Erko Jun. Bosansko-belgijski borac nastupiti će u Londonu protiv Popeka, no prije toga se prisjetimo njegovog debi nastupa u promociji.

Riječ je o borbi koja se održala u lipnju na KSW 44 eventu. Jun je protiv sebe imao poljsku glumačku akcijsku zvijezdu, Tomasza Oswieczinskog, borca koji je bio uspješan u svom debiju, kada je savladao upravo sutrašnjeg Erkovog protivnika, Popeka. No, vrlo brzo se vidjelo kako su u UFD Gymu napravili jako dobar posao po pitanju Erkove vještine slobodne borbe.

Biti ćemo realni ako kažemo da to kvalitetom nije bilo niti blizu ono što danas možemo nazivati svjetskim teškaškim vrhom, ali uz pomoć uvijek sjajne KSW produkcije, borba je uistinu podsjećala na spektakl. Što je također bitno, publika je i više nego uživala u ovom okršaju gdje nije bilo kalkulacija. Ova dva jaka momka jako su dobro raspolagala cijelim kaosom kakav borba donosi, odnosno kakav su odlučili u potpunosti prihvatiti.

Erko je u jednom trenutku pokazao koliko dobro zna udariti te kako ima nešto što se ne može steći samo u dvoranu, odnosno mora biti urođeno. U pitanje je refleks i tajming za pravi udarac i upravo to je način kako je došao do pobjede u kojoj je malo prije toga bio ugrožen te je izgledalo kako ovo neće biti dobra noć za njega. Ono što je bitno, Jun je pokazao srce i došao do pobjede.

Danas ćemo ga vidjeti na vaganju s Popekom, a sutra i u borbi. Prije toga, pogledajte ovo cijelu borbu pa ćemo sutra usporediti koliko je napredovao između dva nastupa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI