Pogledajte cijelu borbu Ivice Truščeka i Colina Fletchera (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.06.2018 08:30h Autor:

Fletcher vs. Trušček

Ivica Trušček u subotu je ostvario sjajnu pobjedu na eventu promocije Made 4 The Cage, a ispred vas je video cijele borbe, koja je od prve do posljednje sekunde bila uzbudljiva.

Ivica je u Englesku, kao što smo već pisali, otišao bez trenera i timskih kolega, odnosno doveden je kao žrtva za Fletchera, koji je velika lokalna zvijezda i to ne samo zbog toga što je bivši UFC borac. Hrvatskog borca, koji je i sam izjavio kako se borio protiv puno boljih (Mairbek Taisumov, Islam Makhachev…), to nije impresioniralo.

Trušček je od prve sekunde borbe odlučio kako će ovo biti okršaj u kojem će se tražiti izdržljivost primanja udaraca i mogućnost plasiranja što većeg broja istih, odnosno bez previše taktiziranja je napao. To se njegovom protivniku nije svidjelo, a ne možemo biti niti sigurni koliko je dobro Truščeka proučio, budući da je bio iznenađen njegovim neobičnim gardom, iz kojeg je Ivica izvlačio direkte koji su kao šilo pogađali lice Britanca.

Već u prvoj rundi Trušček je imao priliku završiti borbu, no nije htio srljati, da ne bi upao u nezgodan gard protivniku koji je sjajan parteraš. Tako je završio sve početkom druge runde, kad je Fletchera srušio, radio na prolasku njegovih nogu, a onda ga završio giljotinom. Sjajan nastup i velika pobjeda Ivice Truščeka, koju svakako vrijedi pogledati!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI