Pogledajte borbu u kojoj je Roberto Soldić uzeo titulu koju će danas pokušati obraniti (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.04.2018 10:39h Autor:

Soldić vs. Mankowski

Roberto Soldić večeras u poljskom Wrocklavu ispred sebe ima najvažniji meč u svojoj dosadašnjoj profesionalnoj karijeri. Protiv Dricusa Du Plessisa braniti će vrijedan pojas poljske KSW promocije, kojeg je iznenađujuće osvojio u prosincu prošle godine. Ovim putem možete pogledati borbu u kojoj mu je to uspjelo, s KSW 41 eventa, gdje se sučelio s Borysom Mankowskim.

Soldić je na event došao kao zamjena za ozlijeđenog Du Plessisa, borca koji njega čeka danas u Wroclavu te je kao takav dobio priliku napasti pojas velter kategorije, čiji vlasnik je bio Borys Mankowski, jedan od najboljih i najpopularnijih poljskih MMA boraca. Ujedno je Mankowski u startu bio veliki favorit, a vjerojatno bi takav bio i da Soldić nije prihvatio borbu samo desetak dana prije njenog održavanja. No, ova borba zapravo je pokazala koliki se talent nalazi u ovom mladom momku iz Viteza, talent koji se sve više pretače u čistu borilačku kvalitetu.

Roberto je od početka krenuo agresivno i odlučno, svjestan da on u toj borbi nema što izgubiti. I Mankowski je vrlo brzo osjetio koliko hrvatski borac iz Bosne i Hercegovine može jako i kvalitetno udariti. Iako se mislilo da bi, zbog nedostatka priprema, Soldićev problem mogao biti odlazak u kasnije runde, dogodilo se baš suprotno. Kako je borba prolazila, tako je Mankowski izgledao sve lošije, posebno u trećoj rundi, u kojoj je dobio žestoke batine. I to tolike da se nakon nje nije bio sposoban ustati, sjesti te pripremiti se za ulazak u četvrtu.

Tako je Mankowski ostao bez titule, koju će danas braniti 23-godišnji Roberto Soldić. I biti će to sigurno puno teža borba nego ova u videu ispod teksta. Kako smo rekli, Soldić protiv Mankowskog nije imao što izgubiti. Danas itekako ima, pojas ove sjajne promocije, kao i pobjednički niz koji ga dovodi na korak od najvećih svjetskih MMA promocija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI