Pogledajte borbu Marka Burušića s Vendetta FC eventa (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.04.2018 21:20h Autor:

screenshot

Osim Ahmeda Vile, proteklog vikenda na Vendetta FC eventu u Beču nastupio je i Marko Burušić. On je doživio poraz sudačkom odlukom od Erhana Kartala, no daleko od toga da je odradio loš nastup. U svakom slučaju, barem nema repova kao iza Ahmedovog meča, iako smo čuli da niti kod Marka prije borbe nije bilo sve onako kako bi se očekivalo.

Ahmed Vila nam je i razgovoru otkrio kako je Marko osjetio probleme u organizaciji, tako da se našao u istoj svlačionici sa svojim protivnikom, uz ostale problema prije eventa koje je Ahmed naveo. No, u borbu je ušao spreman, odraditi duel u kojem će dati sve od sebe, a tako je i bilo. On se također, poput Vile, borio protiv domaćeg neporaženog borca. Bio je to Erhan Kartal.

Ovaj 25-godišnjak je bio uspješan u svih sedam dosadašnjih borbi, od čega šest puta prekidom. I vrlo brzo je pokazao kako je u pitanju ozbiljan borac. Od početka su oba borca odabrala borbu na nogama i bilo je tu puno akcije, gdje su obojica pogađali dobre udarce i kombinacije. Marko je čak u drugoj polovici prve runde uspio svom protivniku otvoriti posjekotinu pokraj desnog oka. Austrijski borac posebno je dobro radio nogama, gdje je najveću štetu radio low kickovima. Marko se krajem prve runde našao na podu, gdje je uspio izdržati kanonadu udaraca, a onda ga je protivnik pozvao gore, ne željevši se upustiti u grappling, budući da je provjerio koliko Marko ima dobar gard.

Situacija gdje Marko želi raditi iz garda se događala više puta u borbi, no njegov protivnik je to odbijao te je nastavljao raditi iz stand upa, gdje je bio sve opušteniji kako je borba prolazila. Borba je tako ostala na nogama sve do svog samog kraja, gdje je Burušić pokušao doći do preokreta, kojim bi odveo borbu u svoju korist, no ovog je puta ipak protiv sebe imao boljeg borca. Ipak, svaka čast za požrtvovnost i volju koju je pokazao u borbi. Suci su zasluženo podigli ruku Kartala, no Marko je svakako zaslužio svoj dio aplauza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI