Pogledajte borbu Bekavca i Krylova: “Stipe, ugušio te prije nego smo se uspjeli oznojiti” (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.06.2017 13:38h Autor:

Bekavac vs. Krylov

Stipe Bekavac (19-7) hrabro je uskočio u meč protiv Nikite Krylova (22-5), donedavnog člana UFC-ovog rostera i jednog od najboljih poluteškaša svijeta. Ukrajinski borac pokazao se jučer u Sankt Peterburgu kao prevelik zalogaj za hrvatskog te je slavio gušenjem (giljotinom) nakon svega 53 sekunde borbe.

Naglasimo kako je nastup na Fight Nights Global 68 priredbi bio je prvi za Bekavca od ozljede vrata koju je obnovio krajem ožujka, a za isti je i imao manje od tjedan dana za pripremu.

“Izgubio sam meč gušenjem…Istina, protivnik je klasa, ali Stipe, ugušio te prije nego smo se uspjeli oznojiti… Pa sam mislio duži tekst o tome napisati, ali neću. Razmislio sam i bolje ne… Samo ću reći da je ovo moj najgori meč dosad… Ima podosta razloga (realnih i nerealnih) za ovakvu izvedbu, ali to je ono o čemu neću he… Hvala svima na podršci, hvala mojim sponzorima!!! A sad natrag u sportsku radionicu!!! Sportski pozdrav”, napisao je Bekavac na Facebooku nakon borbe koju možete pogledati u nastavku članka.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI