Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Počelo suđenje Anti Biliću za ubojstvo | Fight Site

Počelo suđenje Anti Biliću za ubojstvo

Vijesti iz regije 12.04.2013 08:20h Autor:

Ante Bilić

Gotovo pola godine prošlo je od ubojstva koje je nedvojbeno počinio jedan od najboljih hrvatskih profesionalnih boksača Ante Bilić. Svoju iznimno perspektivnu sportsku karijeru uništio je i završio u trenutku kada je hladnokrvno pištoljem ubio Marijana Bilića Kovačevića u Podstrani pored Splita.

Ovog tjedna u glavnom gradu Dalmacije napokon je započelo suđenje, iako službeno još uvijek nije razjašnjen motiv koji je "natjerao" Bilića na ovaj strašan potez.

Prvi svjedoci već su dovedeni na sud, a jedan od njih osobno je svjedočio ubojstvu Kovačevića.

"Čuo se prvi pucanj, ali smo mislili da je petarda. Pogledao sam kroz prozor i vidio osobu u majici s kapuljačom pored automobila kako drži pištolj u ispruženoj ruci, onako kao u filmovima, vodoravno, uperenog u Kovu koji je u rukama još držao dvije boce pića po kojeg je došao za svoj kafić. Marijan Bilić Kovačević je počeo bježati, a osoba je pucala za njim, vidio sam kako je pogođen, u nogu ili leđa nisam siguran. Utoliko sam povikao ostalima 'pucaju u Kovu, zaključajte!'. Vrlo brzo potom se taj muškarac vratio do automobila koji je radio i odvezao se", rekao je svjedok Marko Božiković, jedini koji je ubojstvo vidio, a njegove riječi prenio je riječki Novi list.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI