Počele pripreme za novi Final Fight

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.01.2013 01:06h Autor:

Cro Cop vs. Ray Sefo

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha s Cro Cop Final Fightom krenule su pripreme za ovogodišnje izdanje priredbe u zagrebačkoj Areni.

Više od jedanaest tisuća fanova pratilo je priredbu održanu u ožujku prošle godine koju su predvodile dvije      K-1 legende, Mirko Cro Cop i Ray Sefo. Posjećenost kojom se u svijetu i kick boksa i MMA malo tko može pohvaliti potaknula je ideju o organiziranju novog, kao i budućih evenata.

Ono što se zna za sada je da će se priredba održati u Zagrebu 15. ožujka. Mjesto održavanja i ovog puta će biti Arena Zagreb, a jedan od aktera u glavnoj borbi večeri ponovno bi trebao biti Mirko Filipović.

Cro Cop bi se pred domaćom publikom trebao boriti s jednim od najboljih rumunjskih kick boksera Raulom Catinasom. 24-ogodišnji Rumunj trenira u Nizozemskoj u slavnom Chakurikiju pod vodstvom Thoma Harincka.

Trebali bi nastupiti i ostali vrhunski hrvatski predstavnici predvođeni Igorom Jurkovićem i Mladenom Brestovcem. Zagrebačka publika mogla bi vidjeti i nastup Emila Zoraja, koji bi se nakon duže pauze trebao vratiti u ring.

Više informacija znat ćemo sljedećeg tjedna za kada je zakazana prva press konferencija Final Fighta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI