Podijelili smo potpisane FFC rukavice Delije i Brestovca

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.05.2014 11:16h Autor:

Rukavice Mladena Brestovca i Ante Delije

FFC Futures 2 je oduševio sve one koji su ovu sjajnu priredbu održanu proteklog vikenda u Opatiji pratili uživo na tribinama nove opatijske dvorane ili ispred malih ekrana. Još bolji mečevi nego u prvom izdanju novog Final Fight formata, još više nokauta i atraktivnih poteza, još više potencijala i talenta koji su pokazali mladi borci na putu prema FFC ugovoru.

Osim vrhunskih dvoboja mladih nada, FFC Futures nam jedonio i dva "Supefight" dvoboja u kojima su nastupili Ante "Walking Trouble" Delija i Mladen "Scorpion Sting" Brestovc. Oba borca su vrlo uspješno riješili svoje protivnike; Brestovac je natavio pobjednički niz, a Delija je uspio prekinuti negativnu seriju. 

Fight Site je uoči početka FFC Futuresa 2 organizirao nagradni natječaj u kojem smo od svojih čitatelja tražili da prognoziraju ishod upravo ova dva "Superfighta". Vrijeme je da se proglase pobjednici, odnosno oni koji su bili najbrži i najtočniji.

Sretni dobitnik potpisanih Delijinih rukavica je Mihael Benjak!
Sretni dobitnik potpisanih Brestovčevih rukavica je Ivan Pirović!

Čestitamo dobitnicima i ovim putem najavljujemo nove slične natječaje u kojima ćemo dijeliti potpisane rukavice, majice i postere naših  najboljih boraca!

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI