Počelo Svjetsko prvenstvo za žene: Ostavite srce u ringu

Vijesti iz regije 17.05.2016 16:43h Autor:

AIBA

Danas je počelo Svjetsko prvenstvo u boksu za žene koje se održava od 17-28. svibnja u Astani. Na prvenstvo u Kazahstan otputovalo je i šest pripadnica Hrvatske ženske boksačke reprezentacije.

U olimpijskim kategorijama nastupaju Dunja Gorup (51 kg, Metalac), Maja Šarić (60 kg, Sesvete) i Anamarija Maršić (75 kg, Sesvete), a uz njih su se također našle reprezentativke Sara Beram (57 kg, Petar Zrinski), Antonija Pavić (64 kg, Zadar) i Jovana Vučić (69 kg, Omega).

Društvo, podršku i vodsvo našim će reprezentativkama pružati Trener reprezentacije Stipica Brekalo i vođa puta Davor Dujić, a sreću i poruku motivacije curama je poslao predsjednik saveza Bono Bošnjak.

“Želim Vam sretan put i da pružite sve od sebe. Ovo je veliko natjecanje i ujedno kvalifikacije na Olimpijske igre. Ne želimo vam stavljati teret rezultata na pleća, s obzirom na veliku kvalitetu natjecateljica koje će stići na ovo prvenstvo u Aziji. Nije niti grijeh izgubiti, ali voljeli bismo čuti da ste i u porazu ostavile srce u ringu”, poruka je predsjednika saveza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI