Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pobjednik FFC Futuresa Vladimir Prodanović želi revanš s Robertom Soldićem: Ja sam borac koji mu može nanijeti ozbiljne probleme i poraziti ga | Fight Site

Pobjednik FFC Futuresa Vladimir Prodanović želi revanš s Robertom Soldićem: Ja sam borac koji mu može nanijeti ozbiljne probleme i poraziti ga

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.04.2017 16:21h Autor:

Vladimir Prodanović i Roberto Soldić

Dvije godine su prošle otkako je Vladimir Prodanović (6-2) kročio u ring Final Fight Championshipa. Nakon osvajanja FFC Futuresa u kategoriji do 70 kg srpski borac je odradio još nekoliko mečeva u regiji, a u zadnje vrijeme se uz dobre rezultate posvetio svojoj grappling karijeri. No Prodanović uskoro planira punom parom nastaviti svoju MMA priču te se u jednom novom svijetlu predstaviti FFC-ovoj publici. Također, 27-godišnjak priželjkuje i revanš s aktualnim FFC-ovim prvakom velter kategorije, Robertom Soldićem.

Posljednju borbu ste odradili prije godinu dana u SBC-u. Što ste radili u međuvremenu i kakvu su vam daljni planovi što se borbi tiče?

“Nakon posljednjeg meča u kojem sam Miloša Janičića porazio jednoglasnom sudačkom odlukom imao sam dogovoren nastup na jednom turniru u Indiji, međutim, nisam uspio dobiti vizu tako da sam otkazao nastup i kao rezultat sam pomalo zapostavio MMA karijeru u zadnjih godinu dana.

No zato sam se posvetio hrvanju i grapplingu i tu sam ostvario dobre rezultate. Bio sam treći na svjetskom prvenstvu u grapplingu s kimonom. Zatim sam postao prvak Srbije u no-gi grapplingu i sad sam ponovno državni prvak i proglašen sam najboljim natjecateljem u grapplingu s kimonom.

Krajem mjeseca ću nastupiti na europskom prvenstvu u grapplingu kao reprezentativac Srbije u kategoriji do 84 kg. Cilj mi je uzeti neku medalju, a nakon toga se fokusiram isključivo na MMA i nadam se da će to biti moj povratak u FFC.”

Znači u narednim borbama vaš će se napredak očitovati prvenstveno u grapplingu?

“Generalno mislim da sam napredovao u svim segmentima, ali ispostavilo se da sam najviše prilike to imao pokazati u grapplingu i drugim hrvačkim disciplinama. No isto tako sam dosta pažnje posvetio boksu. To što se nisam natjecao ne znači da nisam radio na svojim vještinama i mislim da ću se u ovom povratku pokazati u jednom boljem i atraktivnijem izdanju, a smatram da sam sada i puno kompletniji borac.”

Imate li nekog određenog protivnika na umu za svoj povratak?

“Kad je protivnik u pitanju ja se tu baš i ne obazirem previše. Nisam fokusiran na biranje protivnika nego se trudim što bolje pripremiti za svaki meč, a tko god dođe ja ga dočekam spreman. Stoga, FFC pojas mi je definitvno cilj, kao i svima, ali nisam u nikakvoj žurbi. Ne moram se u prvom meču odmah boriti za naslov nego je bolje da prvo pokažem što znam i gdje stojim kao borac u ovom trenutku.”

Posljednji poraz ste doživjeli od Roberta Soldića, borca koji je krajem prošle godine postao prvak FFC-a u velter kategoriji. Priželjkujete li revanš s Vitezom iz Viteza?

“Roberto mi je jedno dobro poznato lice. Sastali smo se na SBC-u prije dvije godine gdje smo odradili meč u kojem sam ja u prvoj rundi imao potpunu dominaciju i sve je išlo u moju korist. Međutim, nakon prve runde kada sam sjeo na stolicu da odmorim uslijedio je prekid filma i dalje se više ničega nisam sjećao. Ne znam što se točno dogodilo, ali jednostavno mi nije bilo dobro.

Kasnije sam obavio neke testove i ustanovio da mi je pao imunitet te iz tog razloga nažalost nisam bio u mogućnosti da odradim taj meč do kraja kako treba. Stoga se iskreno nadam i volio bih da jednom dobijem priliku u potpunoj kondiciskoj i fizičkoj spremi odraditi revanš s Robertom.

Imam stvarno izuzetno visoko mišljenje o Soldiću. Mislim da je jako dobar borac, čvrst je, jako puno ulaže u sebe. Ali isto tako mislim, što sam i pokazao u prvoj rundi naše borbe, da sam ja borac koji mu može nanijeti ozbiljne probleme i poraziti ga.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI