Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Plazibat već krenuo s pripremama za veliko FFC Futures 2014 Super Finale (VIDEO) | Fight Site

Plazibat već krenuo s pripremama za veliko FFC Futures 2014 Super Finale (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.10.2014 09:19h Autor:

Antonio Plazibat (screenshot)

Veliko FFC Futures 2014 Super Finale koje će se 20. prosinca održati u Opatiji donijet će nam nastupe čak 40 pobjednika sa sva četiri ovogodišnja kvalifikacijska Futures eventa, a među njima se nalazi i Antonio Plazibat.

Mladi borac iz Splita iznimno je motiviran ubilježiti ukupnu pobjedu u poluteškoj kategoriji kick boks discipline, a s napornim pripremama krenuo je već dva mjeseca prije samog ulaska u ring kako bi što spremniji dočekao nastup u Opatiji.

"Počeli smo pripreme za taj završni turnir, a pobjednik turnira će dobit uz novčanu nagradu i ugovor na tri borbe u 2015. godini u FFC-u. Trenutno FFC slovi kao jedna od najboljih promocija u Europi i to nam daje  dodatni poticaj da spremimo Plazibata da to osvoji i pokaže se u pravom svijetlu na FFC priredbama", poručili su iz KBK Ameno,

"Nikoga ne podcjenjujući, svakoga od mogućih protivnika Plazibata gledamo u ringu kao neprijatelja i spremamo ga tako da ih pobijedi, ali nakon izlaska iz ringa svi smo ponovno prijatelji, bez obzira na to što neki ne misle tako i ne ponašaju se tako. Zbog toga ćemo im pokazati gdje im je mjesto kada dođe taj turnir i nadamo se da nikakve ozljede neće zaustaviti stroj da osvoji turnir", dodali su iz Amena, a prenosi ProFightStore.

U KB -91kg kategoriji osim Plazibata trenutno mjesto imaju osigurano još Stipe Stipetić i Andrija Lekić, dok će se četvrto ime saznati nakon Futuresa 4 koji se održava 8. studenog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI