Plazibat poharao tešku kategoriju na Croatia Openu

Vijesti iz regije 19.12.2013 09:39h Autor:

Antonio Plazibat

Proteklog vikenda KBK Ameno na Croatia Open u Zagrebu ostvario je izvanredan rezultat u koji su samo oni vjerovali.

Plazibat je u prvoj borbi pobijedio Dražena Kuraju, člana Ban MMA tima, koji u kickboxingu nastupa za zagrebački Pit Bull, a nakon toga na red je stigao meč protiv Andrije Lekića iz splitskog Pit Bulla.

"Plazibat je do kraja meča domirao protiv Lekića tako da su i finale suci dosudili jednoglasno za Plazibata. Važno je napomenuti da je Plazibat s razbijenom desnom šakom iz polufinalnog meča i zgloba desne noge glatko pobijedio protivnika u finalu, a samo možemo nagađati što bi bilo da nije tih ozljeda bilo", smatraju u KBK Amenu.

"Velika je to pobjeda i nakon samo par dana pauze nastavljamo s treninzima želeći podići Plazibata na sljedeću razinu što se tiče snage, izdržljivosti i tehničko-taktičke pripreme, jer pred nama su državna prvenstva i želimo u svim ring disciplinama dominirati kategorijom do 91 kg. Sa svojih 195 cm visine i 91 kg Plazibat ima karakteristike pravog šampiona, a uz njegovo srce i volju za treningom mi ćemo to i izvući iz njega", poručili su Plazibatovi treneri Veljko Vetma i Miljenko Bajić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI