Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Plazibat pobjednik K-1 WGP-a do 100 kilograma | Fight Site

Plazibat pobjednik K-1 WGP-a do 100 kilograma

Vijesti iz regije 23.11.2017 13:40h Autor:

Screenshot

FFC Futures pobjednik iz 2014. godine, Antonio Plazibat je osvojio K-1 turnir (WGP u kategoriji do 100 kilograma) koji se u četvrtak održao u tokijskoj Saitama Super Areni. Sjajni mladi borac Ameno Gyma iz Splita je u istoj večeri pobijedio čak tri protivnika zaredom.

Najprije je nokautirao Japance K-Jeea i Makotu Uehari, da bi u finalnoj borbi na bodove svladao još jednog borca kojeg smo gledali u FFC ringu, Marokanca Ibrahima El Bounija. Plazibat je tijekom sva tri meča pokazao sjajnu formu te se na najbolji mogući način predstavio japanskoj publici. Najteže mu je bilo u finalu, ali je i taj meč uspio izvući i stići do titule.

Ovo je prvi K-1 WGP turnir koji je ova nekoć ugledna japanska promocija organizirala još od 2012. godine (završnica je tehnički održana 2013.), koji smo pratili u zagrebačkoj Areni. Iako je od priredbe prošlo više od 4 godine, K-1 nikada nije isplatio honorare pobjedniku Mirku “Cro Cop” Filipoviću, kao i ostalim sudionicima poput finalista Ismaela Londta, polufinalista Pavela Zhuravleva ili boksanskohercegovačke legende Dževada Poturka.

Unatoč opetovanim obećanjima vlasnik promocije Mike Kim “je nestao” ostavši dužan preko milijun dolara honorara za to natjecanje.

Pa je se za nadati da je ovaj put K-1 unaprijed isplatio obećane honorare jer  ih natjecatelji vrlo vjerojatno inače neće niti vidjeti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI