Plazibat pobijedio Francija Grajša!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.12.2014 09:23h Autor:

Photo Facebook

Antonio Plazibat (Ameno, Split) je proteklog vikenda u Novom Mestu pobijedio jednog od najboljih slovenskih Muay thai boraca, Franci Grajša. Radilo se o međunarodnom turniru Muay thai lige gdje su se mečevi održavali u formuatu tri runde po tri minute.

Koliko je Plazibatov uspjeh velik govori i podatak da je Grajš 2012 godine nakon osvajanja K-1 Enfusion turnira proglašen je najboljim kickboksačem svijeta do 85 kg, a u Muay thai disciplini osvojip je 2012. IFMA World cup champion, te je višestruki prvak Slovenije.

Za Plazibata ovaj meč značio puno jer mu pokazuje da ide u pravom smjeru, a ubrzo nastupa i na završnom finalnom turniru FFC Futures Super Finalu, turniru 4 finalista sa Futures turnira do 91 kg, koji se održava u Opatiji 20.prosinca .2014.

Nakon tri teške runde za Gajša suci su dali jednoglasnu pobjedu Plazibatu, a Grajševo izudarano lice je potvrdilo da su suci donili ispravnu odluku. Bitno je i da je Plazibat prošao bez ozljede i već u ponedjeljak nastavlja sa treninzima, a sve u cilju da pokaže da je najbolji Hrvatski K-1 borac do 91 kg i da dobije ugovor s prestižnom FFC promocijom za 2015. godinu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI