Plazibat otkrio što mu je Munoz rekao nakon brutalnog premlaćivanja

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.10.2016 11:13h Autor:

Antonio Plazibat i Frank Munoz nakon meča (Facebook)

Karijera 23-godišnjeg splitskog kick boksača Antonija Plazibata ide strelovitim tempom naprijed. Nakon što je 2014. osvojio FFC Futures, ovaj mladić jakog udarca i impresivnih fizikalija je nastavio “tamaniti” protivnike i u “pravom” FFC ringu. Posljednjih nekoliko nastupa odradio je i u ostalim europskim borilačkim promocijama gdje je svladao neka vrlo zanimljiva i etablirana imena.

Tu se prije svega ističu Rumunj Bogdan Stoica i posljednje, Španjolac Mark Munoz. Dovoljno da se i lokalni dalmatinski mediji zainteresiraju za sjajnog borca KBK Ameno.

“S Bajićem i Vetmom sam najduže, a tokom karijere trenirao sam u Pitbulla, s Vedranom Bađunom u Mornara. Bio sam na dosta mjesta, a bili smo i s Amenom u Amsterdamu. U Amsterdamu je svjetska klasa kickboxa i tamo su najbolji uvjeti rada, ali od svega ja sam zadovoljan s ovim gdje sam sad. Tu sam u svome gradu i tu mi je najljepše”, otkrio je Plazibat.

“Borio sam se s Bogdanom Stoicom, a on je osmi borac u svijetu. Protiv njega imam pobjedu tehničkim nokautom. Nedavno sam se borio i s najboljim rumunjskim borcem Danutom Hurducom od kojeg Rumunji hoće napraviti veliku zvijezdu. Njega sam pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca s tim da sam se za tu borbu spremao svega tjedan dana. Razlog tako kratkoj pripremi je to što su javili kasno za borbu, što Rumunji imaju običaj napraviti jer svojim borcima daju prednost. Meni to nije bio problem jer sam inače spreman, uvijek sam u pripremi za borbu, te se za nijednog protivnika ne spremam posebno”, dodaje Splićanin.

Munoz mu je nakon meča prišao i usporedio ga sa slavnim Nathanom Corbetom.

“Rekao mi je da idem naprijed i da vjeruje da ću za dvije godine dosegnuti svjetski vrh. Ja se nadam da je upravu jer radim na tome i to mi je želja jednog dana.”

Čitav intervju možete pročitati na ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI